Havuç Ve Kabak Tarator (Pratik Salata) Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 adet kabak
- 1 adet havuç
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 3 yemek kaşığı süzme yoğurt (yoksa olağan yoğurt ekleyip çabucak tüketmelisiniz sulanır)
- 1 küçük sarımsak
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavaya 2yemek kaşığı kadar sıvı yağ ekleyip rendelediğimiz havuç ve kabağı soteliyoruz.
- 5 dakika ve soğumaya bırakıyoruz.
- Ardından yoğurt mayonez ezilmiş sarımsağı karıştırıp sunum tabağınıza alabilir dilediğiniz üzere lezzetlendirip afiyet le yiyebilirsiniz 5 çaylarına fazlaca yakışan salata tanımlarından olur kendileri????.