Havuç Tarator

Podhani

Global Mod
Global Mod
Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet havuç
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 diş sarımsak
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 su bardağı ceviz içi
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. 3 yemek kaşığı sıvı yağ bir tavaya alınır, rendelenmiş havuçlar ek edilir.
  2. Havuçlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 3-4 dakika kavrularak ocaktan alınır ve soğumaya bırakılır.
  3. Ayrı bir kasede sarımsak, süzme yoğurt, mayonez ve tuz eklenerek çırpılır.
  4. Soğuyan havuçlar ve ceviz kırıntıları yoğurda ek edilerek karıştırılır ve servis tabağına alınır.
  5. Havuç taratorumuz servise hazır deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
  6. Üzerine siyah zeytin ve ceviz ile süs yapabilirsiniz size kalmış
    🙂
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst