Havuç Tarator Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 3 adet havuç
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- Tuz
- 4 yemek kaşığı yoğurt
Not EkleTanımı Yazdır
- Geniş bir tavaya sıvı yağ alınır.
- Sarımsaklar küçük küçük doğranır ve tavaya alınır kokusu çıkana kadar kavrulur.
- ondan sonrasında havuçlar rendelenip tavaya alınır ve yumuşayıncaya ocaktan alınır.
- Farklı bir kapta süzülmüş yoğurt ve tuz eklenir ve çırpılır.
- Soğuyan havuçlar yoğurda ek edilir havuç taratorumuz servise hazır.
Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı