Havuç Mezesi Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 4 adet havuç
- 2 diş sarımsak
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 su bardağı yoğurt
- İnce kesilmiş salatalık
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel havuçları rendeliyoruz.
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ tava alarak havuçları yumuşak olana kadar kızartıyoruz.
- O ortada iki bardak yoğurdumuzu bir kaseye alıyoruz ,sarımsakları güzelce ince ince kesiyoruz kestikten daha sonra yoğurt içine alarak karıştırıyoruz .
- Yumuşayan havuçları içine koyuyoruz ve daha sonra güzelce karıştırarak üzerine ince ince kesilmiş 1 adet salatalığı üzerine koyarak servise hazır herkese afiyet olsun.