Havuç Kabak Tarator Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 adet kabak
- 3 adet havuç
- Sıvı yağ
- 1 kase yoğurt
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 1 dış sarımsak (isteğe bağlı)
- Sıvı yağ
- Toz kırmızı biber
- Kaju kullandım lakin fındık fıstık ceviz hangisi var ise onu kullanabilirsiniz..
Not EkleTarifi Yazdır
- ilk vakit içinderda kabak ve havuçları soyalım rendeleyelim.
- sonrasındasında sıvı yağ da ikisini de başka ayrı soteleyip soğumaya bırakalım.
- Mayonez yoğurt ve sarımsak karışımı ile sote dediğimiz zerzevatları güzelce harmanlayalım.
- Sıvı yağın içine kajuları ek edip kavuralım.
- ondan sonrasında toz kırmızı biber ek edelim yağı fazla yakmadan hazırladığımız salatanın üzerine dökelim.Afiyet olsun ????.