Güvenlik Uzmanı Boşluğu: BT Güvenlik Sektöründe Kariyer Başlangıcı

Saberie

Active member

1. Güvenlik Uzmanı Boşluğu: BT Güvenlik Sektöründe Kariyer Başlangıcı

• Güvenlik kariyeri kimler için uygundur?

2. Üç eğitim kursu

3. Çözüm
iX 5/2023 ile ilgili makaleyi okuyun

BT güvenliğinde bir kariyer caziptir. Nispeten yüksek maaşlara ve çok iyi iş güvenliğine ek olarak, birçoğu dinamik BT güvenlik ortamının içerikle ilgili incelemesinden de etkileniyor. Bununla birlikte, sektöre girmek önemsiz değildir, belirlenmiş bir kariyer yolu yoktur. Ayrıca, güvenlik kariyerinize mümkün olan en iyi başlangıç hakkında bazen internette çelişkili bilgiler bulabilirsiniz.

iX, alandaki birçok yazarın bilgisinden yararlanabilecek kadar şanslı bir konumdadır. Bu yüzden yazarlarımız arasında uzman güvenlik uzmanlarıyla görüştük. Çoğu kendi şirketlerinin başkanı ve adaylarda nelere dikkat etmeleri gerektiğini ve gençlere ne yapmamalarını tavsiye edeceklerini biliyorlar.

Siber güvenlik alanında çalışmak çeşitli alt alanlarda mümkündür. Bu, nasıl başlayacağınıza dair genel bir genel bakış elde etmeyi zorlaştırır. Bununla birlikte, görüşülen kişilerin bir kariyere başlarken yardımcı olabilecek ifadelerinden bazı benzerlikler elde edilebilir.Temel olarak, profesyonel alana girmenin üç yolu vardır: üniversite derecesi, IHK mesleki eğitimi ve mevcut bir işte mevcut bir işte ileri eğitim BT. Engeller çok daha yüksek olsa bile saha dışından bir yan giriş de düşünülebilir. Bu makale, Almanya’daki çeşitli eğitim yollarına genel bir bakış sunar ve ayrıca sektörde önemli bir rol oynamaya devam eden ve hatta bazı iş profilleri için ön koşul olan sertifikalar hakkında bilgi sağlar.

Giderek daha fazla bilgi.

BT ve teknoloji için dijital abonelik.

• Tüm özel testler, kılavuzlar ve arka plan bilgileri
  • Tüm dergiler için tek abonelik: Doğrudan tarayıcınızda c’t, iX, MIT Technology Review, Mac & i, Make, c’t photography okuyun
  • Risk yok: ilk ay ücretsiz, ardından aylık 9,95 €’dan başlayan fiyatlarla. Dergi aboneleri daha da az okuyor!

Aya ÜCRETSİZ başlayın

Şimdi ÜCRETSİZ deneyin ve okumaya devam edin!

Zaten bir Haberler+ abonesi misiniz?

Kaydolun ve okuyun

Şimdi kaydolun ve makaleyi hemen okuyun

Haberin Sonu