Guacamole Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Guacamole Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 2 küçük olgun(yumuşak) avokado
- Yarım limonun suyu
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 küçük domates
- 2-3 sap taze soğan (kırmızı soğan da kullanılabilir)
- 1 tatlı kaşığı nane
- 1 tutam tuz
- 10 dilim jalapeno biberi turşusu (isterseniz tazesini kullanabilirsiniz)
Not EkleTanımı Yazdır
- Avokadoları dikine ikiye bölüp çekirdeklerini ayırdıktan daha sonra kaşık sayesinde meyvesini bir kaseye çıkarıyoruz.
- Kasedeki meyvelere limon suyu ve zeytinyağı da ekleyerek çatal sayesinde püre kıvamına gelene kadar eziyoruz.
- Soğanları ve jalapenoları ince ince kıydıktan daha sonra küp küp doğradığımız domateslerle bir arada kaseye ekliyoruz.
- Nane ve tuzu da ek ettikten daha sonra kaseyi materyaller homojen dağılacak biçimde karıştırıyoruz ve hazır ????????.
Guacamole Tanımı Fotoğraflı Yapılışı