Genç horozlar, Afyonspor karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Podhani

Global Mod
Global Mod
TFF U19 Seçkin Ligi 2. Küme 7. haftasında Manisa Futbol Kulübü’nü Emre Burgaz ve Süleyman Bozbay’ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Kümede oynanan 7 maç sonunda almış olduğu 3 galibiyet, iki birliktelik ve iki mağlubiyet ile 11 puan alan ve averajla 4’üncü sırada bulunan Denizlispor’da moraller yerinde. Denizlispor U19 grubu, Ligin 8’nci haftasında 26 Kasım 2022 tarihinde saat 12.00’de HES İlaç Afyonspor ile Akkonak Stadı’nda karşılaşacak. Ligi ve oynanan yedi müsabakayı kıymetlendiren yeşil siyahlı ekibin Teknik Sorumlusu Gökhan Kaynak Ligin başından beri uygun oyun oynadıklarını belirterek “Tabi vakit zaman oyuncularımız dalgalanmalar yaşıyorlar. Grup olarak da yaşıyoruz. Onun da sebebi Üst gidip gelen oyuncularımız oluyor. Vakit zaman onlardan mahrum çıkıyoruz. Lakin ona karşın şu anda oyun olarak girenin çıkanı aratmadığı bir oyun oynuyor çocuklarımız” dedi.

“Bizim için değerli olan sonuçtan fazla oyun”

Ligde hem puan olarak tıpkı vakitte sıralamada güzel durumda olduklarını belirten Teknik Sorumlu Kaynak “Sıralamada 4’üncü sıradayız. Ancak şu var. Başkan olabilirdik. Şu anda önder olan Bandırmaspor’un 14 puanı var. Biz burada Bandırmaspor’u 3-1 mağlup ettik. sonrasındasında Rize’ye yenilgimiz oldu. daha sonra geldik gerisinden Manisa deplasmanı. Oradan maçı 2-1 kazanarak döndük. Daima söylüyorum. Bizim için kıymetli olan sonuçtan çok oyun. Çocuklarımızın oynamış oldukları hakikat oyun. Alanda hoş şeyler yapıyorlar. Bu fazlaca kıymetli. İnşallah devam eden süreçte de birinci yarı için iki maçımız kaldı. Bu hafta Afyonspor geliyor. Devamında da Gençlerbirliği’ne gidiyoruz. Bu iki maçı da üç puanla kapatıp ligin birinci yarısını en uygun yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

“Arkadaşlarımın katkısı ile gollerimi atıyorum”

Kaliteli ve uyumlu bir takıma sahip olduklarına vurgu yapan futbolcu Emre Burgaz da “Buda başarıyı getiriyor. Arkadaşlarım bana güveniyorlar. Takviye oluyorlar. Bende onların katkısı ile gol atıyorum. Ekibimiz şu anda baya uygun. Biz bir aileyiz. Daima bir birimize güveniyoruz. İnşallah bu hafta Afyonspor’u da mağlup ederek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” tabirlerini kullandı. Kadro olarak morallerinin üst düzeyde olduğuna dikkat çeken futbolculardan Yusuf Emre İnanır, “İyi çalışıyoruz. Hocamızın dediklerini yerine getirmeye çaba ediyoruz. Bu hafta Afyonspor’u yenip son haftada da Gençlerbirliği deplasmanından da galibiyetle dönerek birinci yarıyı üst sıralarda tamamlamak gayesindeyiz ”diye konuştu.

”Afyon karşısında seriyi sürdürmek istiyoruz”

Manisa deplasmanından 3 puanla döndükleri için sevinçli olduklarını lisana getiren Yeşil siyahlı grubun başarılı oyuncusu Oktay Kısaoğlu da “İlk yarıda tam istediklerimizi yapamadık lakin ikinci yarı soyunma odasına girdiğimiz anda toparlanmamız gerektiğine karar verdik. Kendimize inandık ve maçı kazandık. İnşallah bu hafta da Afyonspor karşısında güzel bir oyun ve uğraş ile kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” tabirlerini kullandı.

İHA