Genç Geliştiriciler: Apple, Swift Student Challenge'ın kazananlarını duyurdu

Saberie

Active member
Alman geliştiricisi Florian Seida için hafta sonu iyi haberlerle başladı: Deklarasyonuna göre, Apple'ın Swift Öğrenci Mücadelesinin kazananlarından biri. Öğrenmeyi 3D animasyonlarda adım adım yüzmeye ileten ve ayrıca artırılmış gerçekliğe dayanan Swimpath adlı bir uygulama ile başarılı oldu.

Güney Almanca için, sanal podyumda ikinci kez de bulundu, X'e ilk tepki yazdı. Apple'ın iki uygulamasının kavramını ve uygulanmasını tayin ettiği gerçeği onu gelecekteki projeler için çok motive ediyor. “Her iki katılımdaki benim için en büyük zorluk, bunları mümkün olduğunca ayrıntılı olarak uygulayabilmek için en önemli işlevleri seçmekti. Özellikle bu proje, yüzme stillerini gerçekçi ve ayrıntılı olarak modellemek için en büyük zorluktu.”

Apple tarafından genç bir yetenekli geliştirici olarak atanmak, muhtemelen müfredatta kendisi için de iyidir. Buna ek olarak, bir yıl boyunca Apple ve AirPods Max Geliştiricileri programına kar olarak ücretsiz bir abonelik vardır. 350'nin seçilen 50 kazananı da Dünya Geliştirici Konferansı'nın (WWDC) başında Kaliforniya'ya davet ediliyor ve Cupertino'daki Apple merkezinde üç gün geçiriyor.

Yeni başarılı varışlar bile

Perşembe günü, meydan okumaya katılanların sonuçlarını bildirdiği Perşembe günü Post ile Sciamate oldu. Kunal Phalak gibi bazıları, birkaç ay önce Apple Swift ve Swift UI programlama dilini öğrenmeye başladı. Onun için “röle” uygulaması da kazanan podyum için yeterliydi. Uygulama duygusal zekayı geliştirmeye yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Şubat ayında Apple'ın yıllık programlama yarışması sıcak aşamaya girdi. WWDC törensel sonuçtur ve katılan birçok öğrenci ve öğrenci için, ziyaret edebileceğiniz beyan edilen hayallerin bir destinasyonudur. Konferans bu yıl 9-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Diğer geliştiriciler hala beklemek zorunda

Alman katılımcılar en az 16 yaşında, en az 18 İsviçre ve en az 14 yaşında Avusturyalılar olmak zorundaydı. Ayrıca, katılımcıların akredite bir eğitim enstitüsüne katıldığı, bir nane kuruluşunun eğitim programına kaydolmaları veya son altı ay içinde alışkanlığı veya benzer bir okul sürüm sertifikasını aldıkları bir ön koşuldu.

Cupertino'da kişisel olarak kayıt yaptıran diğer tüm geliştiricilerin henüz sabırlı olmadığı. Apple, seçilen katılımcıları yalnızca Nisan ayı başlarında bilgilendirecektir.

Güncelleme

28.03.2025,

18:55

Saat

(MKI)