Geliştiriciler ve Mimarlar için IX Çalıştayı: Terraform ile BT yönetimi

Saberie

Active member
Terraform, kod (IC) olarak altyapı alanından açık kaynaklı bir araçtır. Geliştiricilerin ve işletme ekiplerinin, hem bulutta, veri merkezlerinde hem de hibrit ortamlarda tüm BT altyapısını tanımlamasına ve yönetmesine izin verir.

Duyuru

Kod olarak IX çalıştayının Terorm Altyapısı bulut mimarları, yazılım geliştiricileri ve DevOps mühendislerine yöneliktir. İki gün içinde Carl Camurca hoparlör, kendi yazılı komut dosyalarında yerel altyapıların, etkinliklerin ve süreçlerin ve bulutun nasıl oluşturulacağı hakkında yayınlar, bunları Terraform'a teslim edin ve bu nedenle dağıtım ve yönetimi otomatikleştirin. Pratik örneklerde, Hashicorp Yapılandırma Dilinde (HCL) BT altyapısının çeşitli bileşenlerini oluşturun ve değiştirin

Bir sonraki çevrimiçi seminer 27 ila 28 Mart 2025 arasında gerçekleşecek. Seminerin içeriğinden yararlanmak için sistemin ve ağın yönetimi ve becerilerin bilgisi hakkında temel bilgilere sahip olmalısınız.

Konuşmacı Carl Camurca, B1 Systems GmbH'de otomasyon alanlarında danışman ve eğitmen, etkili yönetim ve yapılandırma yönetimi olarak çalışır.

Sürekli teslimat, DevOps, Devsecops ve GITOPS hakkında daha fazla bilgi edinmek ve uzmanlarla fikir alışverişi yapmak istiyorsanız, sizi Mannheim'daki 19 ve 2025 yıllarında CLC Uzman Konferansı'na (Sürekli Yaşam/Sayma Döngüsü) sıcak bir şekilde davet edeceksiniz. Platformun mühendisliğine, geliştiricilerin deneyimine ve AI'nın hedefli kullanımına (üretken) özellikle dikkat ederek pratik dersler, seminerler ve tartışma grupları için sabırsızlanıyorum.

Ağlar & amp; Sistemler - Çalıştay

(Apak)