Galatasaray | Okan Buruk: Sacha Boey bugün sahanın en düzgünlerinden bir tanesiydi

Podhani

Global Mod
Global Mod
Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, meskeninde Gaziantep FK’yı konuk etti. Müsabakayı 2-1’lik skorla Sarı-kırmızılılar kazandı. Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk, müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Okan Buruk: ‘’Rakibi ben çok suçlamıyorum yani vakit geçirmedir farklı şeyler, burada maçı yöneten bir hakem var. Alışılmış ki epey fazla yanlış karar verdi ve maçı kaybetti bu başka bir şey ancak maçın ortasından dakikaları rakibin birfazlaca biçimde almasına da fırsat verdi. Burada hakemlerin maç müddetlerini, topun oyunda kalma müddetlerini ne kadar azalttıklarını bugün bir defa daha gördük. Ben kadroları suçlamıyorum. Burada maçı yöneten biri var en azından bir defa bile uyarmadı 11-10 bir oyunda bile vakit geçirmeler vardı. Onun yanında natürel ki verilen yanlış kararlar, yanılgılar, yanlış bir kırmızı kart. Oyun içerisinde biroldukca şeyi aleyhimize verdi hakem. Bunun yanında alanda güzel şeyler yapmaya çalışan Galatasaray kadrosu. Her geçen gün yükselen bir performansımız var. Aslında Sacha Boey olayı 27 Haziran idmanlara başlarken Sacha, o kümenin içerisindeydi. 4 Temmuz’da geldi 1 haftalık bir gecikmesi oldu. Eski menajerlerinin kulüpten ayrılma isteği vardı. Üstüne alışılmış ki 1 haftalık gecikme. Burada bizim için kıymetli olan alışılmış ki öbür oyuncular, herkes gelmişken onun geç gelmesi. O yüzden bizle bir arada yer almadı. Kamp takımında yer almadı. Rezerv ekibimizle bir arada idmanları yaptı. bir daha bizim kontrolümüzdeydi aslına bakarsanız 1 aylık bir idman mühleti geçirdi. Kendi menajerinden aslına bakarsanız bir istek olmuştu, sizden özür dileyip yeniden başlamak istiyor diye. Alışılmış ki sakatlıklar ile bir arada Sacha Boey’i çağırdık, benden özür diledi ve kadroyla bir arada yine idmanlara aldık. Antalyaspor maçıyla da bizle birlikte oynamaya başladı. Çok güzel bir performans sergiliyor, bugün de sahanın en güzellerinden bir tanesiydi.’’ dedi.