Flaş Murat Cem Akpınar açıklaması: Devre ortası niye oyundan çıktı anlamadım!

Podhani

Global Mod
Global Mod
Süper Lig’de dönemin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor 36. hafta maçında deplasmanda Hatayspor ile 1-1 birliktee kaldı.

TRT Spor’da konuşan Nihat Kahveci, Hatayspor – Trabzonspor maçı akabinde değerlendirmelerde ve Murat Cem Akpınar hakkında açıklamalarda bulundu.

Nihat Kahveci: ‘’Trabzonspor, bir deplasmanda bulabileceği durumları buldu. Penaltıyı atsa tahminen epey daha farklı bir maç izleyebilirdik. Zira orta alanların epey çabuk geçildiği hatta Hatayspor’un inanılmaz kenarlara inip isabetli ortalar kestiği rahat bir maç oldu. Açıkcası izlerken keyif aldığımız bir maç oldu. Benim şahsî beklentim daha temposuz daha az gol durumu olduğu bir maç olurdu orada da fazla bir şey diyemezdik. Zira şampiyon olmuşsun inanılmaz sevinmişsin, inanılmaz bir adrenalin yüklenmesi olmuş onun da bir yorgunluğu oluyor. Abdullah hocayı epey övdük bu dönem ufak bir eleştirim olsun. Zira genç birini oynattı birinci sefer 11’de Murat Cem, ben şahsen epey beğendim devre ortası niye çıktı onu anlamadım. Şu manada çıkmış olabilir Abdullah hoca ‘’En uygun egzersiz maç.’’ Demiştir o yüzden çabucak 3 oyuncu değişikliği ile Salı günü oynatacağı işte Abdülkadir Ömür, Visca, Cornelius’u oyuna aldı. Lakin Murat Cem’in hamasetini, öne gerçek oynamasını beğendim.’’ dedi.