Flaş Galatasaray açıklaması: Kulübede olanlar performanslarıyla tenkide daha açık!

Podhani

Global Mod
Global Mod
Muhteşem Lig’in 31. haftasında Galatasaray, konutunda Fatih Karagümrük’ü konuk etti.

Müsabakayı 2-0’lık skorla Sarı-kırmızılılar kazandı. Tivibu Spor’da konuşan müellifimiz Erman Özgür, Galatasaray’ın performansını kıymetlendirdi, futbolcuların performansını eleştirdi.

Erman Özgür: ‘’Berkan, Taylan, Cicaldau üzerinde ısrar ediyor Torrent. Bu üçlüyü değiştirebilmek ismine Torrent’i zorlamayanları tartışalım. örneğin Morutan, ‘ben 8 numara oynarım’ diye ikna edemiyor anladığım kadarıyla. Alpaslan bir 6 numara, stoper oynayarak geldi Galatasaray’a Göztepe’den lakin aslında bir 6 numara. Alpaslan ‘ben Taylan’dan daha yeterli 6 oynarım’ performansıyla bunu dedirtmiyor. Halil ‘ben Gomis’in gerisinde oynarım’ demiyor. niye demiyor? Zira performanslarıyla onu bu seçimlere zorlayamıyor bu oyuncular. Artık biz daima oynayanlar üzerinden eleştiriyoruz ancak, asıl kulübede olanlar performanslarıyla tenkide daha açık.’’ dedi.