Fasulyeli Çalı Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
Üzeri için;
Not EkleTarifi Yazdır
Fasulyeli Çalı Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Üzeri için;
- 6-7 tane taze fasulye
- 1 kase süzme yoğurt
- 8-9 kol dereotu
- 2 diş ezilmiş sarımsak
- Tuz
- Kuru nane
- 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle yoğurt, dereotu, sarımsak ve tuzu çırpıp karıştıralım.
- Taze fasulyeleri soyacak yahut bıçak sayesinde ince ince keselim, tavada ayçiçek yağında yavaşça diriliği gidecek kadar kavuralım ve nane ekleyip altını kapatalım.
- Servis tabağına yoğurtlu sosu alalım, üzerine fasulyeli harcı koyup servis edelim….
Fasulyeli Çalı Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı