Fasulye Piyazı Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 su bardağı haşlanmış fasulye
- 1 demet maydanoz
- 1 adet kuru soğan
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 1 limon suyu
- Tuz
- Zeytinyağı
Not EkleTanımı Yazdır
- Zeytinyağımızı bir tavaya alıp içerisine biber ve domates salçamızı koyup kavuruyoruz. (ocağın altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz)
- Farklı bir kabın içerisine haşlanmış fasulyelerimizi koyalım.
- Kavurduğumuz salçayı fasulyelerimizin üzerine döküp karıştırıyoruz.
- ondan sonrasında piyazlık doğradığımız kuru soğanımızı, maydanozlarımızı,tuzu ve limonumuzu ekleyip karıştırıyoruz. Şimdiden afiyet olsun.