Elmalı, Havuçlu Kereviz Salatası

Podhani

Global Mod
Global Mod
Elmalı, Havuçlu Kereviz Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 büyük baş kereviz
  • 4-5 kol kereviz yaprakları
  • 2 küçük yeşil elma
  • 2 adet havuç
  • 500 gram yoğurt (süzme de kullanabilirsiniz lakin biraz akışkan bir yoğurt olması gerekiyor)
  • 1 diş sarımsak
  • Damak zevkinize nazaran tuz
Süslemek için;

  • Kavrulmuş fıstık
Elmalı, Havuçlu Kereviz Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Sırayla kereviz, havuç ve elmayı rendeliyoruz.
  2. Kereviz yapraklarını epeyce ince doğruyoruz.
  3. Sarımsaklı yoğurt yaptıktan daha sonra hepsini buluşturup, tuzunu ekliyoruz.
  4. Servis tabağına aldıktan daha sonra zeytinyağı gezdirip, kavrulmuş fıstıkları ekliyoruz.
  5. Ceviz hayli yakışıyor, meskende fıstık olduğu için onu tercih ettim (fazla kavrulmuş sevdiğim için biraz fazla kavurdum. Siz zevkinize nazaran kavurma derecenizi ayarlarsınız)
    🍀
    afiyet olsun.
Elmalı, Havuçlu Kereviz Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst