Ekmek Banmalık Çullama Tanımı

Podhani

Global Mod
Global Mod
Ekmek Banmalık Çullama Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 tane patlıcan
  • 2 tane domates
  • 2 tane biber
  • 1 tane kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Yarımşar tatlı kaşığı kırmızı toz biber ve karabiber
  • Tuz
Ekmek Banmalık Çullama Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patlıcanlar közlenir.
  2. Közlendikten daha sonra kabuğu soyulup irice doğranır.
  3. Küp doğranmış kuru soğan tavaya alınır ve kavrulur.
  4. hemen sonrasında biberler eklenir ve kavrulmaya devam edilir.
  5. Salça eklenir ve 2 dakika daha kavrulur.
  6. En son kabuğu soyulmuş ve küp doğranmış domates ile sarımsak eklenir 5 dakika pişirilir.
  7. Son olarak patlıcanlar ve baharatları ekleyerek hayli ezmeden karıştırılır ve servis edilir.Afiyet olsun.
Ekmek Banmalık Çullama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst