Eczacıbaşı yeni döneme savlı giriyor

Podhani

Global Mod
Global Mod
ARICI: 4 KUPA İÇİN YARIŞACAĞIZ

Arıcı, yeni döneme hazır olduklarını söylerken, “Güzel bir hazırlık süreci geçirdik. Geçen hafta Ankara’da 3 maç oynadık ve yeni dönem öncesi kendimizi görmemiz açısından düzgün bir turnuvaydı. Önümüzde Fenerbahçe derbisi var ve dönemi bu maçla açacağız. Bu dönem 4 kupa için yarışacağız ve tüm kupları kaldırmak istiyoruz” dedi.

Eczacıbaşı’nın yıldız isimleri Hande Baladın & Saliha Şahin’den epey özel açıklamalar!

“FENERBAHÇE MAÇI KOLAY OLMAYACAK”

Lige Fenerbahçe maçıyla başlamanın kıymetine değinen Arıcı, “Sezona derbi maçıyla başlamak hoş. kuvvetli ve âlâ bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kolay maç olmayacak fakat savaşacağız” diye konuştu.

GÜVELİ: ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIMIMIZ VAR

Sezon başı hazırlıklarının verimli geçtiğini lisana getiren Güveli, “Çok güzel hazırlandık. Kupa maçlarında da muhakkak bir noktaya geldik. Üstüne koyarak devam edeceğiz. Çok kuvvetli bir takım olduk ve grubum da güveniyorum” sözlerini kullandı.

“İLERLEYEN VAKİTTE DAHA FARKLI BİR YASEMİN GÖRECEKSİNİZ”

Uzun süren sakatlığı daha sonrası hazır olduğunu belirten 23 yaşındaki atlet, “Çok çalıştım. 13 ay boyunca dönemin birinci maçını bekledim. bir daha grubumun yanında olduğum için fazlaca memnunum. Yeni yeni adapte oluyorum ve ilerleyen vakitte daha farklı bir Yasemin bakılırsaceksiniz” formunda konuştu.

“FENERBAHÇE MAÇINDAN GÜZEL BİR SONUÇ ALACAĞIZ”

Fenerbahçe maçı için de Güveli, “Rakibimiz kuvvetli fakat Fenerbahçe her vakit kuvvetli bir ekip. Birebir biçimde VakıfBank da kuvvetli bir grup. Saha ortasında neler yapabileceğimizin farkındayız ve teknik grubumuz de bunun için çalışıyor. Âlâ bir sonuç alacağız ve güzel bir maç olacak” dedi.

“ECZACIBAŞI HER VAKİT KUPAYA GİDEN BİR EKİP OLDU”

Sezon sonu 4 kupayı da müzelerine getirmek istediklerine vurgu yapan Güveli, “Eczacıbaşı her vakit kupaya giden bir grup oldu. Bu yıl da bunu devam ettirmek ve 4 kupayı da kazanmak istiyoruz. Bunu başarabilecek bir kadroyuz ve bunun için çalışacağız” açıklamasında bulundu. (DHA)