Eczacıbaşı ve Ulusal Kadro’nun yıldızlarından FANATİK’e epey özel açıklamalar!

Podhani

Global Mod
Global Mod
Eczacıbaşı Dynavit Voleybol Grubu’nda, Sultanlar Ligi, Kupa Voley, Şampiyonlar Ligi ve FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası olmak üzere 4 kulvarda çaba edilecek 2022-2023 dönemi öncesinde yeni oyuncularla, yeni maksatların paylaşıldığı dönem açılış toplantısı gerçekleştirildi. Eczacıbaşı Voleybol Ekibi’nin yıldızlarının epey özel açıklamaları haberimizde…

Eczacıbaşı Başantranörü Ferhat Akbaş: ”Biz evvela geçen seniçin en kuvvetli oyuncularımızı takımımızda tutabildik. Bu dönem da fazlaca nokta transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Zira en son Ankara’da Türkiye Kupası etabında yeni oyuncularımızı alana sürdük. Sahiden uygun bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Bu dönem epeyce iddialıyız, 4 kulvarda 4 kupada memnun sona ulaşmak istiyoruz.” dedi.

Hande Baladın: ”Tabii ki uzun bir dönem olacak, hepimiz hayli heyecanlıyız yinedan Eczacıbaşı ailemize geri döndüğümüz için. Fenerbahçe ile birinci maçımızı oynayacağız. kuvvetli bir takıma sahipler lakin tıpkı biçimde biz de fazlaca kuvvetli bir gruba sahibiz. Alana en âlâ gayretimizi vermek için çıkacağız.” dedi.

Elif Şahin: ”Bir haftadır ekiple beraberyim ben, Ulusal Kadro’dan döndüğümüz için. Çok hoş bir güç hayli hoş bir istek var alanda. Çok memnunum ve fazlaca ümitliyim Fenerbahçe maçı için hazırlanıyoruz. Şuan hazır biçimdeyiz diyebilirim lakin daha vaktimiz var. Bence maç fazlaca kaliteli olacak buna inanıyoruz ve epey hazırız.” dedi.

Saliha Şahin: ”Çok uzun ve yorucu bir ulusal ekip döneminden daha sonra yeniden orta vermeden kulüp kadrosu ile başladık. Geldiğimiz günden beri birbirimize saha ortasında alışmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe maçından evvel Ankara bize âlâ geldi bence. Kendimizi ve ekibi daha düzgün görmüş olduk. Yakın vakitte da Fenerbahçe ile bir derbi maçımız var. yine hazırlanıp epey yeterli geçeceğini düşünüyorum ben.” dedi.

Yasemin Güveli: ”13 aydır inanılmaz fazla çalışıyorum. Öncelikle Allah kimsenin başına bu biçimde bir sakatlık vermesin. Zira hem ruhsal tıpkı vakitte mental olarak epeyce sıkıntı bir müddetçti benim için. Kupa Voley’de de 13 ayın acısını çıkartmaya çalıştım diyelim. Zira tam olarak hala vakte gereksinimim olduğunu düşünüyorum. Ancak elimden geleni yaptım her vakit da yapacağım. Bu kulubün formasını her vakit terletmek istiyorum aslına bakarsanız. 13 ay bu formayı giymeyi beklemek o kadar zordu ki birinci giydiğim gün hatta maça kadar çıkarmadım. Kahvaltıya bile formayla geldim. Elimden geleni yapacağım.” dedi.