Dünya hentbolunda birinci sefer Türk hakem çifti bakılırsav alacak

Podhani

Global Mod
Global Mod
İSTANBUL (İGFA) – Dünya Erkekler Hentbol Şampiyonası’nda birinci defa bir Türk hakem çifti bakılırsav alacak.

Hentbol Muhteşem Ligi’nde vazife yapan hakemlerimiz Kürşad Erdoğan ile İbrahim Özdeniz, 12-29 Ocak 2023 tarihleri içinde Polonya ve İsveç’in ortaklaşa düzenleyeceği Dünya Hentbol Şampiyonası’nda bakılırsav alarak bir birincisi gerçekleştirecek


Kadın hentbol hakemlerimiz Mehtap Şimşek ile Pınar Ünlü Hatipoğlu ise Faroe Adaları ve Kosova içinde 3 ve 5 Kasım 2022’de oynanacak 2023 Bayanlar Dünya Şampiyonası Avrupa elemesi karşılaşmalarında nazaranv alacaklar.

Uluslararsı Gözlemcimiz Ayberk Dilmen, 23 Ekim tarihinde EHF Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak olan Rapid Bucureşti – Storhamar Handball Seçkine maçında bakılırsav alırken, THF İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Burak Tezcan da tıpkı maçta Marketing Supervisor olarak nazaranv yapacak.
 
Üst