Diyete Uygun Ton Balıklı Salata Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 6-7 yaprak marul
- Kırmızı lahana
- 2 yemek kaşığı konserve mısır
- 1 adet konserve ton balığı
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 adet limon
- 1 çay kaşığı sumak
- 2 adet taze soğan
- 1 adet közlenmiş kapya biber
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı (İsteğe bağlı)
Not EkleTanımı Yazdır
- Marul yapraklarımızı tek tek yıkıyoruz. daha sonra onları ince ince doğuyoruz.
- Akabinde taze soğanımızı doğrayıp, marulların üzerine ek ediyoruz.
- Kırmızı lahanamızı tuz ve limon ile elimizle hafifçeçe yumuşatıyoruz. Kırmızı kapya biberimizi ince biçimde doğruyoruz.
- Üzerine ton balığımızı daha sonra mısır sumak tuz ve limonu ekliyoruz.
- Dilerseniz 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ek edebilirsiniz. Ben zeytinyağı eklemedim. Ton balığı yağlı diye. Görselde ki üzere oluyor. Afiyet olsun