Dereotlu Kabak

Podhani

Global Mod
Global Mod
Dereotlu Kabak Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet küçük kabak
  • Bir tutam dereotu
  • Çeyrek limon
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
Dereotlu Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kabakları yıkayıp 4 e bölüyoruz büsbütün kesip ayırmıyoruz.
  2. Fırça sayesinde yağlayıp tuz serpiyoruz.
  3. 200 derece fırında 10 dk pişiriyoruz.
  4. Bir kasede sarımsak rendesi tuz dereotu limon suyu ve zeytinyağını karıştırıyoruz.
  5. Pişen kabakları servis tabağına alıp üzerine sosu gezdiriyoruz.Afiyet olsun.
Dereotlu Kabak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst