Denizlispor’un minikleri lige 3 puan ile başladı

Podhani

Global Mod
Global Mod
TFF Gelişim U15 Ligi’nin birinci haftasında Bodrumspor’u ağırlayan A. Denizlispor U15 Ekibi, rakibini Ertuğrul Yıldırım, Burak Ege Kocalar (2) ve Berke Yılmaz’ın golleriyle 4-0 yenerek ligi âlâ bir başlangıç yaptı. Her iki yarıda da rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen yeşil-siyahlılar, karşılaşma sonunda galibiyet pozu verdi. Ekip kaptanı Batuhan Alkoç, lige düzgün bir başlangıç yaptıklarını belirterek grup arkadaşları ile gurur duyduğunu söylemiş oldu.

“Moral motivasyon açısından çocukların galip gelmesi epey önemliydi”

Karşılaşmayı pahalandıran Denizlispor U15 Teknik Sorumlusu Hüseyin Ateş, lige uygun hazırlanmanın kararınu maçta gördüklerini belirtti. Ateş, “Çocukların hepsini tebrik ediyorum. Oynayan oynamayan bütün çocukların ayağına sıhhat. Düzgün bir grup olduğumuza inanıyorum. Güzel de başladılar. Burada sonuç kıymetli değil fakat bir daha de moral motivasyon açısından çocukların galip gelmesi fazlaca değerliydi. Lige güzel başladık. Uygun uğraş ettik. Hoş bir oyun olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımın hepsini tek tek tebrik ediyorum. Burası gelişim ligi. Denizlispor’un inşallah geleceği bu çocuklar olacak. Futbolcularımız ellerinden geleni yaptı” dedi.

İHA