Deniz Börülcesi Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Deniz Börülcesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- Yarım kilo deniz börülcesi
- 2 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı nar ekşisi
Not EkleTanımı Yazdır
- Deniz börülcesini yıkayıp, tencereye alalım, üzerini geçecek kadar su ve kabuğunu soymadan 2 diş sarımsak koyalım. 5 dk kadar kaynatalım.
- Kaynayan börülcenin sap kısmından aşağı çekerek kılçığını temizleyelim.
- Pişen sarımsağın kabuğu bizatihi çıkacaktır, bir çatalla sarımsağı ezelim, zeytinyağı ve nar ekşisi ile hazırladığımız sosa ekleyelim.
- Sosumuzu börülcenin üzerinde harmanlayarak gezdirelim.
Deniz Börülcesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı