David Beckham’dan eşi Victoria Beckham hakkında şaşırtan itiraf

Podhani

Global Mod
Global Mod
Bir podcast programına katılan David Beckham, eşi Victoria Beckham ile ilgili değişik bir itirafta bulundu.

Beckham eşinin 25 yıldır farklı bir şey yemediğini söylemiş oldu.

Programda eşinin yeme alışkanlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan eski futbolcu, “Maalesef 25 yıldır tıpkı şeyleri yiyen biriyle evliyim” dedi.

Eşinin yalnızca ızgara balık ve buharda pişmiş zerzevat yediğini anlatan Beckham, en sevdiği vakit içinderın, eşinin farklı bir şeyler yediği vakit içinder olduğunu söylemiş oldu.

“Ben hoş bir şeyler yediğim vakit her insanın tatmasını istiyorum diyen Beckham eşiyle ilgili şunları anlattı…

“Muhtemelen farklı bir şeyler yediği tek vakit Harper’a gebe olduğu periyottu. Benim tabağımdan bir şeyler atıştırmıştı ve o akşam benim favori akşamlarımdan bir tanesiydi. O günden daha sonra farklı bir şey yediğini hatırlamıyorum”

23 yıldır evli olan Beckham çiftinin Brooklyn (19), Romeo (15), Cruz (12) ve Harper (6) isminde dört çocuğu bulunuyor.

Beckham eşinin 25 yıldır farklı bir şey yemediğini söylemiş oldu.

Programda eşinin yeme alışkanlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulunan eski futbolcu, “Maalesef 25 yıldır birebir şeyleri yiyen biriyle evliyim” dedi.

Eşinin yalnızca ızgara balık ve buharda pişmiş zerzevat yediğini anlatan Beckham, en sevdiği vakit içinderın, eşinin farklı bir şeyler yediği vakit içinder olduğunu söylemiş oldu.

“Ben hoş bir şeyler yediğim vakit her insanın tatmasını istiyorum diyen Beckham eşiyle ilgili şunları anlattı…

“Muhtemelen farklı bir şeyler yediği tek vakit Harper’a gebe olduğu periyottu. Benim tabağımdan bir şeyler atıştırmıştı ve o akşam benim favori akşamlarımdan bir tanesiydi. O günden daha sonra farklı bir şey yediğini hatırlamıyorum”

23 yıldır evli olan Beckham çiftinin Brooklyn (19), Romeo (15), Cruz (12) ve Harper (6) isminde dört çocuğu bulunuyor.