Çok Lezzetli Havuç Tarator Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 3 adet havuç
- 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 diş sarımsak
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavaya sıvı yağı koyalım ,üzerine doğranmış sarımsakları koyalım ve fazlaca az kavuralım.
- çabucak sonrasında rendelenmiş havuçları da koyalım ve yumuşayana kadar kavuralım.
- Yoğurdu bir kaba koyalım ,üzerine bir az tuz koyup karıştıralım.
- Havuç yumuşadıktan daha sonra soyunmaya bırakalım.
- Soğuduktan daha sonra yoğurdun üzerine yavaşça hafifçe karıştıra karıştıra koyalım.
- Süsledikten daha sonra sunuma hazırdır.
Herkese afiyet bal şeker olsun. Elinize emeğinize sıhhat yüreğinize sıhhat yapan her kesin. Lütfen sayfama takib atmayı unutmayalım fazlaca hoş tarifler olacak.