Cedi Osman’ın sevgilisi Ebru Şahin’den düğün açıklaması

Podhani

Global Mod
Global Mod
Destan dizisinin Akkız’ı Ebru Şahin, Re Touch Mag’in şubat sayısının kapağında yer aldı. Ünlü oyuncu hem diziyi tıpkı vakitte özel hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Amerikan Basketbol Ligi kadrolarından Cleveland’da çaba eden Cedi Osman ile münasebetlerinin hoş gittiğini belirten Şahin, sevgilisi ile ortalarındaki uzaklığın değerli olmadığını söylemiş oldu ve ekledi: “Kalp birebir heyecanla atarken uzaklık yalnızca coğrafik pozisyonu belirler.”

Basketbolla ortan nasıl?

Çalışma tempomdan dolayı üniversiteden daha sonra epey takip ettiğimi söyleyemem ancak şu an eş durumundan (gülüyor) gece maçı fanatiği oldum diyebilirim. Futbolda da basketbolda da müsabakaları epey seviyorum ancak Spor Bilimleri Fakültesi’ne girdiğim yıl ülkede evvelden olan mücadeleci ve gerçek spor ruhunun kaybedildiğini düşündüğüm için kadro tutmama sonucu aldım. Yalnızca hoş gayretleri izlemeyi seviyorum. Benim için asıl olan izlediğim şeyden aldığım keyif. Bunu bulduğum her maçı ve kadrosu izleyebilirim.

İki ünlü insanın beraberliğinin zorlukları vardır kesinlikle, biz hoş yanlarından bahsedelim mi?

İkimiz de sevdiği işi yapan, bunun getirisi olarak da tanınırlığı olan bireyleriz fakat ömrümüzü bunun etrafında şekillendirmiyoruz. Bir beşerle kurduğun gönül bağının ve hayatının dışarıdaki taarruzlara bu kadar açık olması sıkıntı olsa da yaşadığınız aşkın gerçekliğini bilen yahut hisseden insanların hoş dileklerini almak, bu sevginin etrafında koca bir çembere dönüşmesi olağanüstü bir memnunluk. Biz daha fazlaca bu kısma odaklanıyoruz ve sevdiğiniz insanın beşerler tarafında takdir edildiğini görmek de olağan ki sizin için farklı bir gurur kaynağı oluyor. Etrafımızda bu biçimde bir çember varkilk önceliğimiz hakikat bildiğimiz yolda hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışırken, adımlarımızı insanların ömründe tesirli bir yer bırakabileceğinin şuurunda olarak ve ince bir süzgeçten geçirerek atmaya çalışmak. İlham olabilme, cüret verebilme ve birilerinin ömrüne dokundum da geçtim diyebilme bahtını en verimli biçimde değerlendirmeye çalışıyoruz.

Çok ağır çalışıyorsun, nişanlınla aranızda kıtalar var, hiç görüşemiyorsunuz nasıl olacak bu işler, gözden ırak olan gönülden de ırak olur mu?

Birinci günden beri hiç bir şeyimiz planlı değildi. 2 sene evvel bu biçimde bir alaka yaşayacağımı söyleseler “Aynı kentte bile biriyle bu biçimde bir his yaşayamam” derdim. Lakin bu bana ömrün hiç anlamadığım bir yanını gösterdi. Uzaklıkların zorlayıcı olsa da aranızdaki bağı daha kuvvetli ve daha gerçek kılabileceğini. Vakit bizi nereye gdolayır bilmiyorum. Fakat akışta olmayı ve birbirini bulduğuna inanan iki insanın öbür bir nizam inşa etmek için daha fazla motivasyonu ve gücü olduğunu biliyorum. Kalp tıpkı heyecanla atarken uzaklık yalnızca coğrafik pozisyonu belirler ve bizim için aralıklar yalnızca bundan ibaret.

Düğün ne vakit?

Planlı olmadığımızı söylemiş oldum. Apansız de olabilir uzak bir tarihte de. birlikte bakılırsaceğiz üzere.