Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında 26 Kasım Cumartesi günü Eryaman Stadyumu’nda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Yönetici Bülent Korkmaz idaresinde gerçekleştirilen idman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan sol kanat oyuncusu Benhur Keser, “En azından yenilmiyoruz. Galip gelemezsek bile yeterli oyun oynayıp birliktee kamaya çalışıyoruz. Galip geleceğimiz maçlar da var. Çok güç bir lig oluyor. Güç maçlarımız var. Âlâ bir kadroyuz. Bu ligde kimin kimi yeneceği aşikâr olmuyor. Galip geleceğimiz maçlar da oldu lakin birliktee kaldık. Gençlerbirliği maçı bunlardan birisi. Geçen hafta rakiplerimizden biri olan Boluspor’u hoş ve yeterli bir oyunla yendik. Bu maçta hoş çaba ettiğimizi düşünüyorum. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Ona da uygun hazırlanıyoruz. Gençlerbirliği maçını da kazanıp, hoş bir etap kaydedip seri yakalamak istiyoruz. Yeterli ve makûs oynadığım maçlar oldu. Performansımın çabucak hemen yüzde 100’ümü verdiğimi düşünmüyorum. Bunun için de özeleştiri yapıyorum. Tek kasvetim ligde golle tanışamamak oldu. Gayemiz potada kalıp, rakiplerimizle içerde ve dışarda düzgün maçlar oynayıp yenilmemek. Bu uzun dönem. Kadroda herkese muhtaçlığımız var. Birlik ve birliktelik içerisinde olduğumuz vakit bu potada kalacağız. Bu ligde şampiyon olup çıkmak istiyoruz” sözlerini kullandı.
İHA
İHA