Burdur amatör kümenin tek bayan saha komiseri Tansu Fırın

Podhani

Global Mod
Global Mod
Burdur’un tek bayan futbol saha komiseri olan Tansu Fırın, iki dönemdir amatör küme maçlarında vazife alıyor. Eşi de 3 dönemdir amatör küme maçlarında saha komiseri olarak nazaranv yapan Tansu Fırın, İşimi severek yapıyorum. Burdur’da misyon yapan tek bayan saha komiseriyim. Etrafımdaki bayanlar da beni görür görmez özeniyor. ‘Biz de olabilir miyiz, nasıl evraklar gerekiyor’ diye soruyorlar. Futbol topluluğunda bu biçimde örnek olabilmek de epeyce hoş bir şey. Maçlarda nazaranv almak benim için büyük bir zevk. Olağan kimi riskleri de var. Problemleri var. Her işin olduğu üzere bunun da bir zorluğu var ancak gurur duyarak, severek yapıyorum diye konuştu

Eşinin teşvikiyle saha komiseri olarak vazife yapmaya başladığını aktaran Tansu Fırın, Birinci başta erkek saha komiseri arkadaşlarım şaşırdı lakin onlar da olumlu karşıladı, hatta diğer bayanların da saha komiseri olmasını istiyorlar. İnşallah daha epeyce bayan saha komiseri bakılırsav yapar formunda konuştu.

Futbolcuların kendisine kimi vakit ‘abla’, kimi vakit de ‘hocam’ diye hitap ettiklerini belirten Fırın, Futbolcular epeyce yeterliler. Şu ana kadar futbolculardan bana karşı hakaret, kırıcı bir kelam duymadım. Bu işi yapabildiğim sürece yapmaya devam edeceğim dedi.

DHA