Büyük Bingölspor, döneme süratli başladı!

Podhani

Global Mod
Global Mod
Bingöl Şimdiki TV / BİNGÖL (İGFA) – Hedef ikili şampiyonluk parolası ile 2022-2023 dönemine başlayan Büyük Bingöl Spor Futbol’da son şampiyon olarak namağlup olarak son 4 yılda ligde tek mağlubiyet almadan yoluna devam etmekte olup Futsal (Salon Futbolu)’da ise bölgenin esaslı gruplarından Bitexen sponsorluğundaki Vanspor ile karşılaşan temsilcimiz iki maçı da farklı kazanarak, lige âlâ bir başlangıç yaptı.

Hedef Avrupa şiarı ile döneme başlayan kulüp yöneticisi ve sözcüsü Ömer Yılmaz, 6 Şubat’ta Diyarbakır’da oynayacağımız maçlar için âlâ bir hazırlık yapıp bizim için epeyce büyük bir kıymete sahip olan Diyarbakır deplasmanında başarılı sonuçlar almak istediklerini söylemiş oldu.

Ciddi rakiplerle karşı karşıya gelecekleri maçlar daha sonrasında 20 Şubat’ta kendi meskenimiz olan Karşıyaka Kapalı Spor Salonu’nda rakibini ağırlayacağını belirten Yılmaz, “Diyarbakır deplasman maçlarını kazanarak seyircimizin önünde seyir zevki yüksek maçlar sunmak istiyoruz. Dönem başında düzgün bir kadro kurduk. Hem futbol namağlup birebir vakitte futsal’da namağlup olan ekibimizin kalitesini gösterdik. Gayemiz için her müsabakayı final olarak görüyoruz. Şampiyon olup kentimizi ve ülkemizi UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde bu kentin çocukları ile temsil etmek istiyoruz. Bu kentin gençlerinin neleri başarabileceğini göstermek ismine bu güne kadar yaptığımız üzere bu günden daha sonra daha da başarılı maçlar ortaya çıkarmak istiyoruz ve ayrıyeten biz bütün bunları sponsorsuz olarak başardık, dayanak veren bedelli büyüklerimize şükranlarımızı ve hürmetlerimizi sunuyoruz” dedi.
 
Üst