Borcamda Kumpir

Podhani

Global Mod
Global Mod
Borcamda Kumpir Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet patates
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
  • 1 kutu garnitür
  • 1 kutu mısır
  • 8-10 adet sosis
  • 8-10 adet kornişon turşusu
Borcamda Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Patatesleri küp küp doğrayıp tuzlu suda haşlıyoruz.
  2. Suyunu süzüp tereyağı ve kaşar peyniri ile eziyoruz.
  3. Borcama yayıp 200 derecede kaşarları eriyene kadar pişiriyoruz.
  4. Bir tavada mısır ve garnitürleri yavaşça yağ ve karabiber ile kavuruyoruz.
  5. Sosisleri de salça ile kavurup güzelce pişiriyoruz.
  6. Fırındaki patatesin üzerine ekleyip 1-2 dakika daha fırında tutuyoruz.
  7. Fırından çıkan kumpirin üzerine en son kornişon turşusunu ekliyoruz. Dilerseniz ketçap mayonez ile süsleyebilirsiniz.
    Afiyet olsun
    😋
    .
Borcamda Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst