Bodrumspor, Bandırmaspor maçına galibiyet maksadı ile hazırlanıyor

Podhani

Global Mod
Global Mod
Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig’in 10. haftasında meskeninde Bandırmaspor ile karşılaşacak. Bu gayretin hazırlıklarını sürdüren Bodrum temsilcisinde, Dejan ve Onur sakatlıklarından dolayı antrenmanda yer almadı. İdmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bodrumspor Teknik Yöneticisi İsmet Taşdemir, “Oynadığımız oyun bizim içi epey değerli, bilhassa geçiş oyunlarını epey yeterli yaptığımız vakit epey farklı skorlar alabiliyoruz. Kadro oyununa uygun hareket ettiğimiz sürece bizim de kalitemiz ortaya çıkıyor” sözlerini kullandı.

“Her maç olduğu üzere bu maç da zor”

Bandırmaspor maçının sıkıntı geçeceğine dikkat çeken Taşdemir, “Geçtiğimiz maç fazlaca zorluydu. Âlâ başladık, uygun devam ettik. Birinci yarı skoru aldıktan daha sonra ikinci yarı skoru muhafaza psikolojisi devreye girdi. Bu şuurlu yaptığımız ya da üzerinde durduğumuz bir olay değil. Oynadığımız oyun bizim içi hayli değerli, bilhassa geçiş oyunlarını epey uygun yaptığımız vakit fazlaca farklı skorlar alabiliyoruz. Ekip oyununa uygun hareket ettiğimiz sürece bizim de kalitemiz ortaya çıkıyor. Yaklaşık 1 yıldır birlikte oynayan bir grup var. Yeni gelen arkadaşlar da ortamıza yeterlice adapte oldular. İşler güzel gidiyor lakin daima söylüyorum; bu lig güç ve sorunlu bir lig. ötürüsıyla her vakit yeterli olmak zorundasınız. Sakatlarımız var. Dejan sakat, Onur’un sakatlığı tam geçmedi, yetişip yetişmeyeceği muhakkak değil. Rakibimiz geçen sene Muhteşem Lig’in eşiğinden dönmüş ve final oynamış bir kadro. Kendi kadrosunu koruyup bir tek santraforunu kaybedip eksik gördüğü bölgelere destek yapıp daha da güçlendi. Bu sene istikrarlı bir grafik çizemedi fakat sonucunda bana nazaran geçen yılın en yeterli futbol oynayan 3-4 ekibinden biri. Her vakit bizim ligimizin kaliteli gruplarından biri, her maç olduğu üzere bu maç da bizim için zor” biçiminde konuştu.

Bodrumspor’un deneyimli oyuncularından Yekta Kurtuluş ise, “Hedeflerimizin şu an üzerinde üzere görünüyoruz. Oynadığımız futbolun yanlışsız yerde olduğunu gösteriyor. Döneme hakikat desteklerle birinci 10 gayesiyle başladık. O maksat hala devam ediyor lakin bunu play-off olarak da düşünebiliriz. Maçlara hafta hafta bakıyoruz, oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Bu haftada güç bir karşılaşma olacak bizim için, güç durumda olan bir kadro üzere görünüyor ancak aslında geçen senin finalisti. İçeride oynuyoruz bunun avantajını kullanıp galip gelmek isteyeceğiz. Sakatlığımı atlattım” diye konuştu.

Bahadır Erol ise şu cümlelere yer verdi:

“Hedeflediğimiz üzere başladığımızı düşünüyorum. Biz bu çabayla Türkiye’ye de ileti veriyoruz. Korunan bir takım var, rakiplerimizin bütçelerinin bizden epey büyük olması ve bunun hiç bir mana tabir etmemesiyle bizim açımızdan bir bildiri veriyoruz. Çok düzgün gayret ettik. Beklediğimiz bir şeydi lakin bu kadarını bizde düşünmemiştik. Başarılı gidiyor ve bundan daha sonra da bu biçimde gideceğini düşünüyoruz.”

İHA