Birinci defa ulusal formayı giyen futbolcular hislerini paylaştı

Podhani

Global Mod
Global Mod
A Ulusal Kadro formasını birinci kere giyen Tayyip Talha Sanuç, Samet Akaydin ve Onur Bulut, Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynanan ve 2-1’lik galibiyetle sonuçlanan Çekya Ulusal Grup maçının akabinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gaziantep halkına misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Tayyip Talha Sanuç, “Güzel bir takviye vardı. Geldiğimiz günden beri bize karşı fazlaca sıcakkanlı davrandılar. Bu hoş galibiyeti de onlara armağan ediyorum. Benim için de özel bir maçtı, birinci ulusal formamdı. Çok memnunum. Bunu benim için bir başlangıç olarak görüyorum. İnşallah daha birçok başarılı maçlara” dedi.

Samet Akaydin: “Benim için fazlaca manalı bir gün”

Kendisi ismine hayli manalı bir gün olduğunu belirten Samet Akaydin ise, “İlk kere ulusal ekip forması giydim. Bunun için hayli memnunum. Olağan ki galip geldiğimiz için de hayli memnunum. Verdikleri takviye için Gaziantep halkına hayli teşekkür ediyorum. Alanda epeyce yeterli gayret ettik. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

Diyarbakır’da oynanan İskoçya maçından daha sonra 2. galibiyetin kendilerine moral olduğunu söyleyen Akaydin, “Bu galibiyetler aslında bizim arkadaşlığımızı pekiştiriyor. Hazırlık maçı deyip geçmemek lazım. Bu galibiyetler, elemelerdilk evvel neler yapabileceğimizi gösteriyor. birlikteliğimizi pekiştireceğiz, devam edeceğiz. Hoş bir ortam yakaladık, İnşallah bunu resmi maçlara da yansıtırız” tabirlerini kullandı.

Onur Bulut: “İki maçta da fazlaca yeterli oynadık”

Grup olarak alanda hayli hoş işler yaptıklarını kaydeden Onur Bulut da, şunları söylemiş oldu:

“Güzel ortamlardan hoş 2 maç çıkardık. İki maçta da fazlaca âlâ oynadık, epey düzgün pres yaptık. Ortam da aslında nitekim epeyce düzgündü. Küme olarak alanda epeyce düzgün işler yaptık. 2 maçta da uygun oynadık, hak ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah elemelere kadar bu biçimde devam ederiz. Elimizden geleni yapıyoruz. Herkes fazlaca güzel uğraş etti.”

İHA