Bezirgani Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
İsteğe göre tuzunu ayarlayabilirsiniz. Ben tuz kullanmadım domates ve biber kurusunda olduğu için.
Bezirgani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 10-15 adet kuru domates
- 10 tane kuru biber(isteğe bakılırsa acı)
- 1 adet kuru soğan
- 3 yemek kaşığı nar ekşisi
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı ceviz
Not EkleTanımı Yazdır
- Kuru domatesleri ve biberleri sıcak suda 1 saat kadar bekletelim. çabucak sonrasında doğrayalım.
- Kuru soğanları küçük doğrayıp sıvı yağ da kavuralım .
- sonrasındasında domates ve biberleri de ekleyip biraz daha kavuralım.
- Altını kapattıktan daha sonra nar ekşisi ve cevizi ekleyip karıştıralım.
- Servis tabağına alalım.
İsteğe göre tuzunu ayarlayabilirsiniz. Ben tuz kullanmadım domates ve biber kurusunda olduğu için.
Bezirgani Tanımı Fotoğraflı Yapılışı