Antep Fıstıklı Kereviz Salatası Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 küçük uzunluk yıkanıp soyulup rendelenmiş kereviz
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 2 yemek kaşığı kuru üzüm
- 4 yemek kaşığı kadar süzme yoğurt
- Tuz
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı antep fıstığı
Not EkleTarifi Yazdır
- Kereviz, hardal, mayonez, kuru üzüm, yoğurt, tuz ve sarımsağı bir kabın içerisine koyup düzgünce karıştırın.
- Servis tabağına koyun.
- Tereyağını ve bütün antep fıstığını bir tavaya koyun.
- hafifçe tuz atın.
- Güzelce karıştırarak kavurun.
- Servis tabağındaki kerevizin üzerine dökün.Servise hazır.Şifa olsun.