Fatih karagümrük teknik yöneticisi Andrea Pirlo, şiddetli Galatasaray maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hakemler konusunda da açıklamalarda bulunan İtalyan teknik adam ”Önemli bir gruba, büyük bir kadroya karşı oynayacağız. Son üç maçta kazanamadılar fakat daha da fazlasını hak ettikleri maçlar oldu bizde yüzümüz açık bir biçimde oynayacağız, kendi uğraşımızı ortaya koyacağız. Güzel oyuncuları var bunu da biliyoruz lakin biz sonuna kadar gayret edeceğiz.
Herkes hakem yanılgılarıyla ilgili konuşuyor bizim de kimi vakit olabiliyor ancak burada mazeret üretmemek gerekiyor zira ben İtalya olsun Amerika olsun oralarda futbol oynadım oralarda da bu cins şeyleri yaşadım gördüm burada mazeret üretmemek grupta bir oyuncunun yanılgı yapması üzere görmek lazım’ tabirlerini kullandı
Herkes hakem yanılgılarıyla ilgili konuşuyor bizim de kimi vakit olabiliyor ancak burada mazeret üretmemek gerekiyor zira ben İtalya olsun Amerika olsun oralarda futbol oynadım oralarda da bu cins şeyleri yaşadım gördüm burada mazeret üretmemek grupta bir oyuncunun yanılgı yapması üzere görmek lazım’ tabirlerini kullandı