Ampute Futbol Ulusal Grubu’na teşekkür gecesi

Podhani

Global Mod
Global Mod
Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, Dünya şampiyonu olan Türkiye Ampute Futbol Ulusal Ekibi onuruna özel bir gece düzenledi. İstanbul’da bir otelde gerçekleştirilen geceye; Bitexen İdare Heyeti Murahas Üyesi Musa Tahsin Doğan, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Lideri Muaz Ergezen ve Ampute Futbol Ulusal Ekip teknik heyeti ile oyuncuları katıldı.

Millilerin gelecekte daha büyük muvaffakiyetler yakalayacağına inandıklarını lisana getiren Bitexen İdare Konseyi Murahas Üyesi Musa Tahsin Doğan, “Ampute Futbol Ulusal Takımı’mız, bu yıl İstanbul’da düzenlenen Ampute Futbol Dünya Kupası’nda dünya şampiyonu olarak Türkiye’nin en büyük gurur kaynağı oldu. Bu tarihi muvaffakiyete imza atan Ampute Futbol Ulusal Takımı’mızı sizlerin huzurunda bir defa daha tebrik ediyor, muvaffakiyetlerinin devamını diliyoruz. Gelecekte bizleri daha büyük muvaffakiyetler ile onurlandıracaklarına inanıyoruz” sözlerini kullandı.

Dünya şampiyonluğu için millileri tebrik eden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Lideri Muaz Ergezen, “Biz 21 branşla Türkiye’nin en büyük spor federasyonuyuz. Her bir arkadaşımızın başarısı lisanlara destan. Bu arkadaşlarımız; hayatta önlerine çıkan her pürüze, yapamazsın denmesine karşın yılmadan, yıkılmadan hepimize rol model olan kardeşlerimiz. Onun için bu başarılara yakından şahit olduğum için kendimi fazlaca talihi hissediyorum” biçiminde konuştu.

OSMAN ÇAKMAK: 2018’DEKİ FİNALDE PENALTIYI KAÇIRINCA, BU KUPAYI KAZANACAĞIMA YEMİN ETMİŞTİM

2018 yılında Meksika’da penaltı atışları daha sonrasında kupayı kaybettikleri, o müsabakada penaltıyı kendisinin kaçırdığını lisana getiren Osman Çakmak, “2018 yılında Meksika’da penaltılar kararında kupayı kaybettik. Penaltıyı kaçıran güzel ki benmişim. Üzerinde ay-yıldızlı, aziz şehitlerin kanıyla sulanmış, 85 milyonun vergileriyle alınan bir forma vardı. Penaltıyı kaçırdığımda epey üzülmüşüm. Allah’ım bu biçimde bir acıyı kimseye yaşatma, ben terörle gayrette ayağımı kaybettim, bu kadar üzülmedim. Her şerde bir hayır vardır. Ben o gün yemin etmiştim, çocuklara da kelam vermiştim. İnşallah bu kupayı 2022 yılında ülkemize armağan edeceğiz diye. Bu kelamımızı tuttuk” diye konuştu. DHA