Ahmet Parıltı Çebi: Trabzonspor maçını almak istiyoruz

Podhani

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, 68’inci Gillette Milliyet Yılın Sportmeni Ödül Merasimi öncesinde basın mensuplarına konuştu. Gillette Milliyet Yılın Sportmeni Ödül Töreni’nin tekraren yapıldığını ve fazlaca kıymetli bir uygulama olarak Türk spor tarihinde yerini aldığını söyleyen Çebi, ”yararlı olmuş, başarılı olmuş insanları tespit ediyorlar. Halkımızın takdirine sunuyorlar. Çok başarılı buluyorum.” dedi.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın bugün yaptığı toplantıyla ilgili bilgi veren Çebi, ”Gündem en son Merkez Hakem Konseyi (MHK) ile ilgiliydi. Tahkim Şurası’nın aldığı kararla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yayıncı kuruluşla ilgili ihaleleri kendi ortamızda konuştuk. Gündem bu 2 husustan oluşuyordu. Sanıyorum Kulüpler Birliği Lideri bu hususta açıklamasını yapacaktır. Onun telaffuzları özet olacaktır.” tabirlerini kullandı.

”YENİ HOCAMIZLA BİRLİKTE DEĞİŞİK BİR OYUN İZLEYEBİLİRİZ”

Ahmet Işık Çebi son olarak Trabzonspor maçıyla ilgili şunları söylemiş oldu:

”Önemli bir maç. Biz o maçı almak zorundayız. Çok şartlandırdık, fazlaca istiyoruz. Evet Trabzonspor yeterli ekip fakat Beşiktaş’ın da hayli düzgün bir grup olduğunu herkes biliyordur. Talihsizlikler oldu. Bu talihsizliklerin Trabzonspor maçında kırılacağını umuyorum. Beşiktaş lideriyim, Beşiktaş’ın muvaffakiyetini epeyce istiyorum. ötürüsıyla içimde bu biçimde bir his var. Yeni gelen hocamızın da yeni bir başlangıç yapma ihtimali fazlaca güçlü. Değişik bir oyun seyredebiliriz. Ben de merak ediyorum. Başkanın alanında maçımızı kazanarak geriye gelmek, planımız, amacımız, isteğimiz, isteğimiz.”

DHA