Acuka Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- ️1 yemek kaşığı domates salçası
- ️1 yemek kaşığı biber salçası
- ️Yarım kahve fincanı zeytinyağı
- ️Yarım çay bardağına yakın galeta unu
- ️Yarım çay bardağına yakın kemik suyu (kemik suyu yoksa ılık su kullanılabilir)
- ️Yarım çay bardağı ceviz
- ️2 diş sarımsak
- ️1 tatlı kaşığı isot
- 1 tatlı kaşığı acı toz biber (arzuya bakılırsa artırılabilir)
- ️1 çay kaşığı yedi türlü
- ️1 çay kaşığı tuz
- ️Çay kaşığının ucu ile karabiber
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle Sarımsakları dövecek sayesinde ezmenizi tavsiye ederim bu türlü aromasını daha hoş bırakacaktır.
- Cevizleri de mikserden geçirdikten daha sonra uygun bir kapta bütün gereçleri homojen bir biçimde karıştırın .
- Dilerseniz ekmek dilimlerine sürerek ortaya meze olarak koyabilir isterseniz kahvaltı da tüketebilirsiniz
Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı