2 Kişilik Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar her misafirliğe gittiğimde önüme bir tanımı sizlere de tanıtmak isterim. Tadına bayıldığım bir lezzet. Bu tanımı dilerseniz yalnızca yoğurttan da yapabilirsiniz.
- 2 adet büyük havuç
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 1 diş sarımsak
- Biraz tuz
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar her misafirliğe gittiğimde önüme bir tanımı sizlere de tanıtmak isterim. Tadına bayıldığım bir lezzet. Bu tanımı dilerseniz yalnızca yoğurttan da yapabilirsiniz.
- Havuçları ve sarımsakları rendeleyelim.
- Rendelediğimiz havuçları az yağda ocakta 3-4 dakika kavuralım.
- Yoğurt ,mayonez, sarımsak ve tuzu bir kapta çırpalım.
- Kavurduğumuz havuçları soğuduktan daha sonra yoğurtlu karışıma ekleyip karıştıralım.
- Servis için sunum tabağımıza alalım. Afiyet olsun.